Värviline põhjapüük: kollane, punane, must, pruun ja roheline, valmistatud valitud kvaliteetsetest looduslikest koostisosadest, lisaks termiliselt töödeldud parimate lõhna- ja maitseväärtuste saavutamiseks. I
Professionaalne söödajahu, mille eesmärk on kalapüügivõistlusteks söödakalastamisel. See on välja töötatud parimate Briti ja Hollandi kalameeste kogemuste põhjal.
Professionaalne söödajahu, mille eesmärk on kalapüügivõistlusteks söödakalastamisel. See on välja töötatud parimate Briti ja Hollandi kalameeste kogemuste põhjal. GST söödajahud sisaldavad erinevaid, iga liigi jaoks meeldivaid ja kergesti seeditavaid koostisosi.
Värviline põhjapüük: kollane, punane, must, pruun ja roheline, valmistatud valitud kvaliteetsetest looduslikest koostisosadest, lisaks termiliselt töödeldud parimate lõhna- ja maitseväärtuste saavutamiseks.
Värviline põhjapüük: kollane, punane, must, pruun ja roheline, valmistatud valitud kvaliteetsetest looduslikest koostisosadest, lisaks termiliselt töödeldud parimate lõhna- ja maitseväärtuste saavutamiseks.
Professionaalne söödajahu, mille eesmärk on kalapüügivõistlusteks söödakalastamisel. See on välja töötatud parimate Briti ja Hollandi kalameeste kogemuste põhjal. GST söödajahud sisaldavad erinevaid, iga liigi jaoks meeldivaid ja kergesti seeditavaid koostisosi.
Värviline põhjapüük: kollane, punane, must, pruun ja roheline, valmistatud valitud kvaliteetsetest looduslikest koostisosadest, lisaks termiliselt töödeldud parimate lõhna- ja maitseväärtuste saavutamiseks.
Kalade peibutussööt. Peen fraktsioon. Erkpunane värv, krevetid, molluskid ja erinevad veetaimede saadused moodustavad spetsiifilise maitse ja lõhna, mida hindab väga meie jõgede hõbe ‒vimb. Meresool on selle segu lahutamatu osa.
Kalade peibutussööt. Krevetid, molluskid ja erinevad veetaimede saadused moodustavad spetsiifilise maitse ja lõhna, mida hindab väga meie jõgede hõbe ‒vimb.
Värviline põhjapüük: kollane, punane, must, pruun ja roheline, valmistatud valitud kvaliteetsetest looduslikest koostisosadest, lisaks termiliselt töödeldud parimate lõhna- ja maitseväärtuste saavutamiseks.