Shimano Spinning Reel Vanford FA C3000

Laos
SKU VFC3000A

4 S A-RB kattega kuullaagrit ja rull laager
Ülekanne 5,1:1
Kaal 180g
Mahutavus: 0.25mm - 210m

254,95 €

Vanford on üks Shimano tundlikumaid spinningrulle. Sobides ideaalselt mitmesuguste täppispüügi stiilide jaoks, kuulub Vanford Magnumlite seeriasse ja nihutab kergete tehnoloogiate ja insenerikunsti piire, pakkudes märkimisväärset peenust, mida sa tõesti tunned ja kindlasti hindad.

Vanfordi rootori liikumise alustamiseks vajaminev inerts on peaaegu tajumatu. Seda tunnet on raske kirjeldada, aga kui sa selle kätte võtad, saad koheselt aru, mida me mõtleme. Tundlikkus ja kergus toovad kaasa parema kontrolli ning koos kontrolliga parema kalapüügi ja rohkem edu. See on igati kasulik ning kergete spinningupüügi lantidega püügil on väga vähe, mis suudaks Vanfordiga võistelda. Kombineeri see kvaliteetse kergete lantide ridvaga ja sa parendad koheselt tasakaalu, mis võimaldab sul paremini ja kauem püüda, suurendades sinu kalapüügirõõmu rohkem, kui sa oskasid oodata.

Vanfordi tundlikkus on osaliselt tingitud teise põlvkonna Magnumlite rootorist, mis koos korpusega on valmistatud Shimano eksklusiivsest Ci4+ komposiitmaterjalist. See on ka põhjus, miks rull käes nii kerge tundub. Seespool töötavad HAGANE Gear, MicroModule II, X-SHIP, InfinityDrive, InfinityXross ja Silent Drive sujuvalt koos, pakkudes sujuvat töötamist ja ootamatult suurt võimekust. Vanford on varustatud ka Shimano täiustatud Duracross siduriga, mis pakub erakordset ja täpset kontrolli tugevate kalade väsitamisel. Muretu nöörijuhtimise tagamiseks kontrollib Anti-Twist Fin rulliku kaudu poolile mineva nööri pinget, mis on eriti kasulik kergete lantidega püügil.

Write Your Own Review
Sa arvustad:Shimano Spinning Reel Vanford FA C3000
Hinnang